12. Finansnæringen

Bank, forsikring, fond og andre finansinstitusjoner har en større verdiskapning for as Norge enn de fleste av oss er klar over. INP ønsker å bevare og forbedre også denne viktige delen av norsk næringsliv. Norge har tradisjonelt vært et stabilt, forutsigbart, trygt og ikke minst lønnsomt land å investere i. Vi ser nå en dramatisk endring i viljen til å investere i eget land også fra utenlandske potensielle investorer. Grunnen er at når selskapene analyserer det politiske landskapet ser man at de tradisjonelle styringspartiene nå vingler historisk mye og dras mot ytterkantene. Dette gir finansnæringen nasjonalt og internasjonalt minkende vilje til å investere i drt norske markedet. INP ønsker å ta denne posisjonen i sentrum og bli garantisten for stabilitet og forutsigbarhet ved å fokusere på utvikling, bevare og forbedre.

Legg igjen en kommentar